CLAM 0.98

by

Mac

Ens fa goig anunciar la publicació de CLAM 0.98 alias ‘Mac torna per quedar-se’.

Aquesta és la primera versió desenvolupada fora del MTG ja que els desenvolupadors principals ara treballen al GTI, també a la Universitat Pompeu Fabra. En aquest nou context volem agraïr a tota la gent del MTG que ha contribuït a fer créixer CLAM.

Gran part del treball ha estat tenir la compilació, el testeig i l’empaquetat funcionant correctament a Mac. El resultat, instal.lables en forma de DMG’s per les tres applicacions, el teniu a la secció de descarregues per Mac de la web. Volem agrair especialment l’ajuda d’en Christopher Tignor, Volker Schumacher, Eduard Aylon i Stéphane Letz.

A banda del treball en MacOS, aquesta versió també inclou integració al KDE del NetworkEditor i el Prototyper que permet obrir els fitxers de networks des del Konqueror), MFCC’s afegides a l’exemple d’extractor de l’Annotator, i uns quants bugfixes (gràcies, James pels report).

El mòdul FLTK ja no es compila per defecte i el treurem definitivament a la següent versió. Feu una ullada llista de canvis.

La pròxima versió es centrarà en correcció d’errades de cara a la 1.0. O sigui, que, sisplau, proveu-la i feu tants informes d’errors com pogueu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: